Çorlu TSOdan Bir İlk Daha: TS EN ISO 56002:2021 İnovasyon Yönetim Sistemi Almaya Hak Kazandı

27 Şubat 2024

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Akademi Belgelendirme tarafından düzenlenen “TS EN ISO 56002:2021 İnovasyon Yönetim Sistemi” denetimlerinden başarıyla geçerek yönetim sistemi sertifikaları arasına bir yenisini daha ekledi.

TS EN ISO 56002:2021 İnovasyon Yönetim Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandığımız için Gurur Duyuyoruz

Baş Denetçi Mikdat Yiğit ŞİMŞİT tarafından gerçekleşen denetim hakkında konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Kuruluşumuz adına inovasyon yani yenilikçilik anlayışı, uzun zamandır benimsenen bir bakış açısı olarak değişim ve gelişimi kendine hedef haline getirmiştir. Bilgi birikimi ve yaratıcılığı ile var olan güçlü yönlerimizi sürekli arttırıyor ve kuruluşumuz için daha verimli ve etkin çalışma prensiplerini sürekli olarak geliştiriyoruz. İnovatif bir bakış açısı olarak TS EN ISO 56002:2021 İnovasyon Yönetim Sistemi’ni ilk alan ticaret ve sanayi odası olarak bir ilke daha imza atmış bulunuyoruz. Motto’muz olan Mükemmelliğe Doğru hedefi çerçevesinde çalışmalarımıza bir kalite yönetim sistemini daha bünyemize katarak taçlandırmış bulunuyoruz” dedi.

Rol Model Olmasını Temenni Ediyoruz
İzzet VOLKAN; “Akademi Belgelendirme tarafından yapılan denetim ve incelemeler sonucunda kriterlere uygunluğumuz tespit edilerek TS EN ISO 56002:2021 İnovasyon Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandığımız için gurur duyuyor, Odamız üyelerine ve diğer Oda ve Borsalara rol model olmasını temenni ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ