28 Şubat 2024
Odamız Katkılarıyla Çorluya Kazandırılan Okulun Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan "Ulusal Eğitime Katkı Protokolü" kapsamında, Odamızın da katkılarıyla Çorluya yapılacak olan okul binasının temel atma töreni gerçekleşti.
Törene; Çorlu Kaymakamı Murat EREN, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Meclis Başkanı Erdim NOYAN, Genel Sekreter İbrahim KARAĞÖZ, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Kadın Girişimciler, Genç Girişimciler katılım sağladı.
Çorlumuza yeni bir okul kazandırmasında büyük katkıları olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na teşekkürlerini sunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN; “Çorluya yapılacak olan 8 derslik  okul binasının bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitime yatırımı geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören TOBB ve Oda-Borsalar olarak ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz” dedi.

HABER GÖRSELLERİ