Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı Meslek Komiteleri 1. Bileşik Toplantısı Gerçekleşti

6 Mart 2024

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı Meslek Komiteleri 1. Bileşik Toplantısı gerçekleşti.
Toplantıya: Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet VOLKAN, Meclis Başkanı Sayın Erdim NOYAN, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri, Genel Sekreter Sayın İbrahim KARAĞÖZ, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı, Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Sayın Adnan ERBAŞ katılımda bulundu.
Toplantıda; Odamız Akreditasyon Sistemi ve Meslek Komitesi Skor Kartı hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Ayrıca Devlet Tiyatrosu Sanatçısı, Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Sayın Adnan ERBAŞ “İş Hayatında İletişim” konulu sunumunu gerçekleştirdi.
Konuşmaların ardından görev süresi boyunca gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarından dolayı Odamız 15. 11. ve 13. Meslek Komitelerine Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan tarafından plaket ve başarı belgeleri verildi.

HABER GÖRSELLERİ