Çorlu TSO Yöneticileri Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası´nın Yıllık Genel Kurul Toplantısı’na İştirak Ettiler

26 Mart 2015

Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret  Odası Yıllık  Genel Kurul Toplantısı 16 Mart 2015 Pazartesi günü Selanik Technopolis binasında gerçekleşti.

Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret  Odası Yıllık  Genel Kurul Toplantısı'na Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Haşim Yiğit  ve Fatih Keskin katılımda bulundular.

Toplantıda;Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Sekreter seçimi yapıldı. Başkanın açılış konuşmasının ardından 2014 yılı oda faaliyet raporu ve 2015 yılı faaliyet planları, mali rapor, 2015 yılı bütçe, denetleme kurulu raporu, 2014-2015 yılları için yönetim kurulu yükümlülük  muafiyeti hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret  Odası Yıllık  Genel Kurul Toplantısı soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ