Çorlu TSO Sezai KUMYOL Ödüllü Tavla Turnuvası

6 Nisan 2015

06/04/2015

Odamız ve üyeleri arasında diyalogun geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla, Odamız eski Meclis Başkanı Sezai KUMYOL anısına "Çorlu TSO Sezai KUMYOL Ödüllü Tavla Turnuvası" düzenlenecektir.

08 Mayıs 2015 tarihi itibari ile Odamız Üye Mensupları Evi'nde başlayacak Tavla Turnuvamızın katılım şartları aşağıda belirtilmiş olup, başvuru yapmak isteyen üyelerimizin yazımız ekindeki gönderilen veya Odamızdan temin edecekleri formu doldurarak en geç 06 Mayıs 2015, Çarşamba günü saat 17:30'a kadar Odamız personeli Erhan DEBRELİ'ye (Tel: 0282 651 10 96 Faks: 0282 651 35 10 E-mail:[email protected]) iletmeleri hususunda gereğini bilgilerinize sunarız.

Çorlu TSO Sezai KUMYOL Ödüllü Tavla Turnuvası Katılım Şartları:

- Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olmak,

- Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na üye bir firmada imza yetkilisi olmak,

- Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na üye bir firmada en az 6 aydır çalışıyor olmak,

ÖNEMLİ NOT: Çorlu TSO Sezai KUMYOL Ödüllü Tavla Turnuvası'na katılım bir firmadan en fazla 2 kişiyle sınırlıdır.

ÖDÜLLER: 1.Cep Telefonu

2.Tablet Bilgisayar