Demiryolu Sektöründe Faaliyet Gösteren Şirketler KARGO

25 Şubat 2015

İlgi: TOBB'nin 23.02.2015 tarihli ve 0441/3589 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Uluslararası Demiryolları Birliği'nin Ortadoğu Bölgesel Kuruluşu'nun (RAME) internet sitesinde yayınlanmak üzere, RAME üyelerinin kamu ve özel sektör potansiyellerini ve kapasitelerini yakından tanımalarına ve projelerinde, işbirliklerinde bu potansiyelleri kullanmalarına olanak sağlanması amacıyla, bölgedeki demiryolu taşımacılık kuruluşları, demiryolu inşaatı ve demiryolu endüstrisiyle ilgili hizmet veren şirketleri içeren bir veritabanı hazırlandığı bildirilmiştir.

Bu itibarla, demiryolu sektöründe faaliyet göstermekte olan üyelerinizin aşağıda verilen bilgilerinden uygun görülenleri içeren İngilizce olarak hazırlanmış bir bilgi notunun 27 Şubat 2015 mesai saati sonuna kadar [email protected] adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

İstenilen Bilgiler;

1. Şirketin adı ve yeri, özel mi kamu şirketi mi olduğu, organizasyon şeması,

2. Faaliyet alanı (Demiryolu yük/yolcu şirketi, demiryolu endüstrisi, çeken-çekilen araç, sinyalizasyon, inşaat ve mühendislik, demiryolu lojistik, altyapı, hafif raylı sistemler, elektrifikasyon vb.)

3. Şirketin internet sitesi, logosu ve iletişim bilgileri,

4. Personel sayısı, yük ve yolcu taşımacılığı hacmi, filo sayısı gibi istatistiki bilgiler,

5. Şirket ile ilgili kısa açıklama ve diğer bilgiler.