AB COSME Programı-Kümelenme Çağrısı

Tarih     :10/02/2015

Sayı       : 1629

İlgi: TOBB'nin 03.02.2015 tarihli ve 0432/2131 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Avrupa Birliği tarafından uygulamaya konulan ve ülkemizde KOSGEB tarafından koordinatörlüğü yapılan COSME programı kapsamında "COS-CLUSTER-2014-3-03-Cluster Go International" çağrısı yayınlandığı iletilmiştir.

İşletmelere ve özellikle KOBİ'lere uluslararası işbirliği ortakları bulmak, onlara üstünlük kazandırmak, inovasyon kapasitelerini ve dünya çapında rekabet edebilirliklerini artırmak konularında yardımcı olmayı amaçlayan kümelenme işbirlikleri hakkında çağrıya ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.