TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri

SAYIN: TOBB TEKİRDAĞ İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYESİ

İlgi: a) TOBB'un 06/11/2014 tarih ve 0544/21055 sayılı yazısı,

b) TOBB'un 09/12/2014 tarih ve 0544/23464 sayılı yazısı,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ilgi yazıları çerçevesinde; "TOBB Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin, Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları" ile "TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları"; TOBB tarafından 06/11/2014 tarihli kararı ile yenilenerek, seçimlerin tekrar yapılması gerekmektedir. (www.gencgirisimciler.org.tr)

Bu kapsamda;

*   TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri (6 Asil, 6 Yedek Üye Seçimi) ; 25 Aralık 2014, Perşembe günü saat: 10:00-16:00 saatleri arasında Odamız Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

*   Seçmen Listeleri; 16 Aralık 2014, Salı gününden itibaren Odamız Hizmet Binasında ve internet sitemizde (www.corlutso.org.tr) yayımlanarak duyurulacaktır.

*   İcra Komitesi Üyeliği Adaylık başvurularınızın, 16 Aralık 2014, Salı gününden itibaren; bir adet vesikalık fotoğraf, dilekçe (Odamızdan teminen) ve ekinde aday olabilmenizi belgeleyecek adli sicil belgesi ile birlikte en geç 22 Aralık 2014, Pazartesi günü saat: 17:00'a kadar Odamız Genel Sekreterliği'ne iletilmesi gerekmektedir.

*   TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Adayları'na ilişkin liste; 24 Aralık 2014, Çarşamba gününden itibaren Odamız Hizmet Binasında ve internet sitemizde (www.corlutso.org.tr) yayımlanarak duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.