ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

EN DE

VI. Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi 14-16 Ekim 2015

8 Aralık 2014
VI. Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi 14-16 Ekim 2015

                                                                                                                                Tarih     :08/12/2014

                                                                                                                                Sayı       : 11957

            SAYIN ÜYEMİZ

         İlgi: Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nün 27.11.2014 tarihli ve 601 sayılı yazısı

         İlgi kayıtlı yazıda, Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nün 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlediği belirtilmiştir.

         Kongrede teknik tekstiller alanındaki ulusal ve uluslararası uzman ve araştırmacılar ile yurt içi ve yurt dışından üretici, tüketici ve yatırımcılar olmak üzere sektörün tüm bileşenlerinin bir araya gelmesi amaçlanmaktadır.

         14-16 Ekim 2015 tarihlerinde İzmir'de düzenleyecek olan VI. Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi, ülkemizde bu sektörün gelişimi açısından çok önemli katkıları olan endüstriyel deneyimlerin ve bilimsel araştırmaların paylaşılmasına olanak sağlayacağı bildirilmiştir.

         Sanayi ve bilim çevrelerinin kaynaşmasını ve yeni ilişkilerin gelişmesini sağlayacak VI. Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi için iletişim bilgileri ekte tarafınıza sunulmaktadır.

         Saygılarımızla,

         İbrahim KARAĞÖZ

         Genel Sekreter

 

Kongre konuları;

Fonksiyonel Lifler, Nano Teknik Tekstiller, Tıbbi Tekstiller, Koruyucu Tekstiller, Savunma Amaçlı Tekstiller, Filtrasyon Tekstilleri, Kompozit Yapılar Tekstiller, Akıllı ve İnteraktif Tekstiller, Ambalaj Tekstilleri, Otomotiv Tekstilleri, Sportif Tekstiller, Tarımsal Alanda Kullanılan Tekstiller, İnşaat ve Yapılarda Kullanılan Tekstiller, Jeotekstiller, Teknik Tasarımlar, Ekolojik açıdan Teknik Tekstiller, Teknik Tekstiller için Pazarlama ve Yatırım Stratejileri

 

İletişim Adresi;

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Buca/İZMİR

E-posta: [email protected]

Web: www.ttk2015deu.edu.tr

Telefon: 0232 301 77 31    Faks: 0232 301 77 50