Sudan İşadamları Heyeti ve İkili Görüşmeler

Sudan İşadamları Heyeti ve İkili Görüşmeler

Tarih     :24/11/2014

Sayı       : 11470

İlgi: Trakya Kalkınma Ajansı'nın 21.11.2014 tarihli ve 16256556-153.00.1373 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan 15.Uluslararası MÜSIAD Fuarı organizasyonu içerisinde "Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları" gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Bu kapsamda 28 Kasım 2014 Cuma günü ekteki program içeriğine göre Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Seymen Köyü Çorlu Havalimanı Karşısı adresinde Silverside Hotel'de Sudan İşadamları heyeti ile ikili iş görüşmeleri yapılacak olup yaklaşık 40 kişiden oluşan işadamları heyeti çoğunlukla bölgeden mal alımı ve işbirlikleri kurma amacı ile görüşmeler yapmak istediği bildirilmiştir.

Bu program kapsamında ekte detayları verilmiş olan Firma Bilgileri, Yetkili İsimleri ve Sektör bilgileri bulunan firmalar ile anılan tarihte görüşme yapmak isteyen firmalarımızın http://anket.trakyaka.org.tr/fgiris adresinde bulunan formdan ikili görüşme yapmak istediği firmaları ve kendi firma bilgilerini doldurarak en geç 26 Kasım 2014 Çarşamba akşamına kadar sisteme girilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.