ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

EN DE

Palestinian Trade and Business EXPO 2014

24 Kasım 2014
Palestinian Trade and Business EXPO 2014

                                                                                                                                Tarih     :24/11/2014

                                                                                                                                Sayı       : 11468

            SAYIN ÜYEMİZ

         İlgi: TOBB'nin 20.11.2014 tarihli ve 21926 sayılı yazısı

         İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde, İslam Kalkınma Bankası (IKB) ve İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Daimi Ticaret Komitesi (İSEDAK) işbirliğinde 25-28 Kasım 2014 tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi'nde "Filistin ile Ticaret Yapmak: Destek ve Dayanışma" teması altında "Palestinian Trade and Business EXPO 2014" düzenleneceği bildirilmiştir.

         Ayrıca, 30. İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Daimi Ticaret Komitesi (İSEDAK) ile eşzamanlı düzenlenecek olan etkinliğin, başlıca Filistinli işletme sahiplerine ve tacirlerine kendi ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı sağlayacağı, üye ülkelerden çok sayıda girişimci, tüccar ve sanayiciyi bir araya getirerek, İslam işbirliği Teşkilatı (İİT) ülkeleri arası ticaretin artırılmasına önemli bir katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

         Bu kapsamda, söz konusu EXPO'yu ziyaret etmek isteyenlerin ekte yer alan katılım formunu doldurarak en geç 24 Kasım 2014 saat 14:00'e kadar TOBB ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

         Bilgilerinize sunarız.

         Saygılarımızla,

          İbrahim KARAĞÖZ

         Genel Sekreter