Çevre Konferansı

Çevre Konferansı

Tarih     :17/11/2014

Sayı       : 11231

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi'nin 12.11.2014 tarihli ve 30323940-051.02-9204 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hem kurumsal kapasitesinin geliştirilmesi hem de Çevre ve Çevre Politikaları hakkında bilgi düzeyinin artırılması ve AB Çevre Politikası ve Uygulamaları konusunda Tekirdağ İlinde yerel farkındalık sağlamak amacıyla, 19 Kasım 2014 tarihinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda Tekirdağ AB Çevre Politikaları ve Katı Atık Yönetimi Uygulamaları Konferansı düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu Konferans'ın Programı ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.