TOBB İl KGK ve GGK Seçimleri

TOBB İl KGK ve GGK Seçimleri

Tarih     :13.11.2014

Sayı       : 11126

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 06.11.2014 tarih 21055/544 sayılı yazısı

İlgi yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için, İl Kadın Girişimciler Kurul üyesi adayının www.kadingirisimciler.org.tr adresinde ve İl Genç Girişimciler Kurul üyesi adayının www.gencgirisimciler.org.tr adresinde bulunan formu eksiksiz ve hatasız olarak doldurması ve Odamıza en geç 28 Kasım 2014 tarihi mesai bitimine kadar teslim etmesi gerekmektedir. Kurul üyeliği kontenjanları sayısı 45'tir.

İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimcilerin, Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

Bilgilerinize sunarız.