Türk Standardları Enstitüsü´nden (TSE) Çorlu TSO Üyelerine İndirim

Türk Standardları Enstitüsü'nden (TSE) Çorlu TSO Üyelerine İndirim

Tarih     :12.11.2014

Sayı       : 11060

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Türk Standardları Enstitüsü (TSE) arasında 11 Kasım 2014 Salı günü imzalanan "İşbirliği Protokolü"  ile Üyelerimiz deney, kalibrasyon ve eğitim hizmetlerinden daha uygun şartlarda yararlanabileceklerdir.

Çorlu TSO Üyeleri'ne; Deney hizmetlerinde %20 (TSE'den Gözetim Hizmeti de alan üye firmalara %30), Kalibrasyon Hizmetlerinde %40Eğitim Hizmetlerinde %30 ve CE Belgelendirmesinde %20 oranında indirim sağlanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.