Trepaş´tan Çorlu TSO Üyelerine İndirim

Trepaş'tan Çorlu TSO Üyelerine İndirim

Tarih     :12.11.2014

Sayı       : 11059

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ve Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş (TREPAŞ) arasında 6 Kasım 2014 Perşembe günü imzalanan "İndirim Protokolü" çerçevesinde Odamız üyelerine elektrik hizmetinde %16.5'lik indirim sağlanacaktır.

Çorlu TSO'ya bağlı aylık ortalama 147 TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen tüm ticarethaneler bu fırsattan yararlanabilir.

Bu kampanyadan faydalanmak isteyen üyelerimiz; 444 88 35 nolu TREPAŞ Çağrı Merkezini arayabilir, TREPAŞ Abone Merkezlerine başvurabilir ya da tıklayarak teklif isteyebilir.

Bilgilerinize sunarız.