Kocaeli Sanayi Odası Duyurusu

Tarih     :07/11/2014

Sayı       : 10942

İlgi: Kocaeli Sanayi Odası’nın 04.11.2014 tarihli ve 13/3456 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde; PwC Türkiye, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. ve CNN Türk işbirliğinde başarılı sanayi kuruluşlarımızı ödüllendirmek amacıyla, bu yıl 7.'sini düzenlenecek “Sektörel Performans Değerlendirme” ödül organizasyonumuzun başvurulan başladığı bildirilmiştir.

Yazıda devamla bu yıla kadar Doğu Marmara bölgesinden başvuruların alındığı organizasyonda bu yıl itibariyle tüm Marmara Bölgesine hitap ederek Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinin yanı sıra İstanbul, Bursa, Balıkesir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bilecik illerinde de faaliyet gösteren tüm sanayi sektörlerini dahil edilecek şekilde genişletildiği belirtilmiştir.

Büyük İşletme ve KOBİ kategorisinde başvuruların olacağı organizasyon ile firmalarımız Verimlilik, istihdam, Yenilikçilik ve Markalaşma, Finansal Sonuçlar, Dış Ticaret, Topluma Katkı ve Çalışanların Geliştirilmesi ile Bilinçlendirilmesi kriterlerine göre değerlendirilecektir.

Bu Değerlendirmede Neden Yer Almalı?

•        Tanınma ve Prestij

•        ABİGEM ve PwC işbirliği ile düzenlenen geri bildirim raporu ile karşılaştırma yapabilme imkanı

•        Rekabet için iyileştirmesi gereken öncelikli konular hakkında bilgi edinme imkanı

•        SANTEK’15 Fuarında "Sektöründe En iyi Firmalar" alanında ücretsiz yer alma imkanı

•        MatchForlndustry Uluslar arası ikili İş Görüşmeleri Etkinliğine katılma ve yurt dışından kendi profiline uygun en az bir firma ile ikili iş görüşmesi yapma imkanı

Son başvuru tarihi 28 Kasım 2014 olup organizasyona başvuru için www.kosano.org.tr/sp web sitesi üzerindeki anket formunun firmaların 2012 ve 2013 yılı değerlerini kapsayacak şekilde doldurması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.