Çorlu´da Nostalji Fotoğrafları Koleksiyon Yarışması

28 Ekim 2014
Çorlu'da Nostalji Fotoğrafları Koleksiyon Yarışması

28/10/2014

Odamız tarafından geleneksel olarak III.'sü gerçekleştirilecek olan Fotoğraf Yarışması kapsamında; Çorlu'nun  doğal ve kültürel değerlerini tanıtmak, katılımcıların değerli fotoğrafları ile Çorlu'nun geçmişinin, bugününün ve geleceğinin arşivini oluşturmak amacıyla, Çorlu'da sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamdan eski fotoğraf karelerinin yer alacağı, "ÇORLU'DA NOSTALJİ FOTOĞRAFLARI KOLEKSİYON YARIŞMASI"  konulu ödüllü bir  fotoğraf yarışması düzenlenmektedir.

Son Katılım Tarihi;  15 Aralık 2014 olan Yarışmamıza  Katılım Koşulları Şöyle;

Yarışma, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası çalışanları ile seçici kurul üyeleri ve birinci derecede yakınları dışında tüm  fotoğrafçılara ve koleksiyonerlere açıktır. Jüri; yarışmaya katılan kişilerin 1. derece yakını olmayacaktır. Yarışmaya en fazla  yirmi (20) eser gönderilebilir.  Yarışmaya katılacak  eski fotoğraf ve koleksiyoner olan fotoğrafların 300 dpi olarak taranıp  CD ortamında tarafımıza  teslim edilmesi gerekmektedir.Yarışmaya katılacak  dijital fotoğrafların 300 dpi olarak CD ortamında tarafımıza teslim edilmesi gerekmektedir. Fotoğraflara verilen rumuz (beş rakamdan oluşur) ve sıra numarası katılım formundaki ile aynı olmalıdır. Yarışmaya katılan fotoğraflarda başkasına ait görüntülerin olduğu gibi veya kısmen kullanılması durumunda ortaya çıkabilecek telif hakkı ihlallerinin tüm hukuki sorumluluğu katılımcıya aittir. İmzasız olan fotoğraflar arşivde kullanılacak ama yarışmaya dahil edilmeyecektir. Yarışmaya gönderilen fotoğraflarda görünebilecek insanların, fotoğrafının çekilmesine ve bir yarışmaya gönderilmesi fotoğrafın internette ve basılı yayın organlarında yayınlanmasına izin verdikleri kabul edilir.  Sosyal siteler de dahil söz konusu kullanımlardan dolayı ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların tüm sorumluluğu yarışmacıya aittir. Ödülün  iptali ve iadesi gerçekleşir. Yarışmaya katılan her fotoğraf; katılımcının adı kullanılarak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yayınlarında, arşiv, sergi ve koleksiyon gibi görsel organizasyonlarda kullanılabilir. Yarışmaya katılan fotoğrafların telif hakları, yayınlanmaları; Çorlu Ticaret ve Sanayi odası'nın etkinliklerinde kullanılacaktır. Bununla ilgili telif ödenmeyecektir. Katılım formunu imzalayarak bu yarışmaya katılanlar,tüm katılım koşullarını kabul etmiş sayılacaktır. Posta ile gönderilen başvurularda mutlaka katılım formunun imzalı olarak gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca postadan gelecek  zarar durumunda Çorlu TSO sorumlu değildir. Aksi halde başvuru kabul edilmeyecektir. Yarışmaya katılanların başvuru formundaki iletişim bilgileri bölümünü doldurmaları gerekmektedir.

Dereceye Girenlere Ödül

Yarışma sonucunda dereceye giren; Birinciye 2.000.- TL, İkinciye 1.500- TL, Üçüncüye 1.000.- TL ödül  verilecektir.

Yarışmaya katılmak isteyenler; ayrıntılı bilgiye, yarışma şartnamesine ve katılım formuna odamız web sayfasından (www.corlutso.org.tr) ulaşabilir, Odamız Basın Yayın Halkla İlişkiler servisi ile  (0282.652 7978 652 7979 -Dah.122) irtibata geçebilirler.

Bilgilerinize sunarız.