Uluslararası İş İmkanları Anket Çalışması

Tarih     :22/10/2014

Sayı       : 10454

İlgi: TOBB’nin 16.10.2014 tarihli ve 0412/19418 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, TOBB’nin 2011 yılı başında yenilenen web kullanıcı ara yüzü sağ tarafındaki HİZMETLER bölümünde, Türk ihracatçısı ile yabancı ithalatçının buluşma ortamı olan “Uluslararası İş İmkânları” başlığı bulunmaktadır. Bu başlık altında bulunan:

•         Türkiye’den İşbirliği Teklifleri,

•         Dünyadan İşbirliği Teklifleri,

•         İhale - Özelleştirme - Yatırım,

•         TOBBİOS-TOBB İş Olanakları Sistemi,

sayesinde firmalarımız, dış ticaretle ilgili alım, satım ve işbirliği taleplerini web sitesi üzerinde yayınlayabilmekte ve yabancı firmalardan gelen talepleri inceleyebilmektedirler.

TOBB üyelerine sunduğu ve ekonomik değeri olan Uluslararası İş İmkânları sisteminin iyileştirilmesi amacıyla değerlendirilmek üzere anket yapılması öngörülmüştür.

Buna göre, ekte bulunan anketi en geç 5 Aralık 2014 tarihine kadar [email protected]  mail adresine gönderilmesi hususunda gereğini bilgilerinize sunarız.