Kamuoyu Bilgilendirme Toplantıları

Kamuoyu Bilgilendirme Toplantıları

Tarih     :17/10/2014

Sayı       : 10338

İlgi: T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Tekirdağ Sosyal Güvenlik il Müdürlüğü'nün 16.10.2014 tarihli ve 28185711-929-14.436.740 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 6552 Sayılı İş Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun 11.09.2014 tarihli mükerrer Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından anılan Kanun kapsamında prim borçlarının yeniden yapılandırması ile ilgili büyükşehir illerinde bulunan İl müdürlüklerince Kamuoyunu Bilgilendirme Toplantıları yapılacağı bildirilmiştir.

20 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 10:00-12:00 saatleri arasında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Süleymanpaşa, Muratlı, Malkara, Hayrabolu ve Şarköy; 21 Ekim 2014 Salı günü ise saat 11:00-13:00 saatleri arasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Çorlu, Ergene, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Marmaraereğlisi ilçelerini kapsayan kamuoyu bilgilendirme toplantıları Kurumumuz Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü İhtilaflı Primler Daire Başkam Hüseyin SEYREKOGLU' nun katılımı ile gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.