2. Bölge İstişare Toplantısı

2. Bölge İstişare Toplantısı

Tarih     :16/10/2014

Sayı       : 10280

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün 10.10.2014 tarihli ve 29403255-050.99/2442 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerinin sorunları ve çözüm önerileri ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı ve ilgili kuruluşlar ( TSE, KOSGEB, TÜBİTAK, TPE, TÜRKAK, TÜBA) arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulması ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nı daha etkin bir biçimde temsil edilebilmesi amacıyla Bölgesel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 16-17 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Zonguldak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü organizasyonunda Sakarya İlinde yapılacağı bildirilmiştir.

16 Ekim 2014 tarihinde Perşembe günü yapılacak olan toplantıda, ekte belirtilen gündem doğrultusunda katılımcılardan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşler alınacağı belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.