Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Duyurusu

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Duyurusu

Tarih     :09/10/2014

Sayı       : 10042

İlgi: Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın 08.10.2014 tarihli ve 9485 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası  T.C. Zafer Kalkınma Ajansı mali desteği ile Bülent Koşmaz Hizmet Binası içerisinde 300 koltuklu Kongre Salonu inşa edecek yapım işi açık ihale usulü ile gerçekleştireceği bildirilmiştir.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri içeren İhale Dosyası www.manisatso.org.tr adresli web sitesinde yer almaktadır. Teklifler I5 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 12:00'ye kadar kabul edilecek ihale aynı gün yapılacağı belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.