Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov´dan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün´e Ziyaret

24 Ekim 2014

Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov 23 Ekim 2014 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e ziyarette bulundu.

Bulgaristan ile Türkiye arasında beşeri ve ticari pek çok ortak nokta olduğunu vurgulayan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Türkiye ve Bulgaristan'da ticari işbirliği yapılabilecek pek çok ortak sektör mevcuttur. Ülkelerimiz arasındaki ticaret hacminin artması, iki ülke arasındaki işbirliklerinin gerçekleşmesiyle artacaktır. Odamız olarak her zaman birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov; "Karşılıklı ziyaretlerimizin ülkelerimiz arasındaki dostluk bağlarını güçlendirdiğine inanıyorum. Özellikle ticari ilişkilerin gelişmesi hususunda Bulgaristan İstanbul Başkonsolosluğu olarak, odanız ile birlikte iki ülke arasında oluşturulacak işbirliklerinin ülke ekonomisine faydalar sağlayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.