Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu´da STK´lar, Mahalle Muhtarları ve Gazetecilerin Biraraya Geldiği Çalıştaya Katıldı

23 Ekim 2014

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde, kenti birlikte yönetme ve şeffaf belediyecilik prensibinden hareketle uygulamaya konulan ‘Hizmet Kervanı'nın 9. Durağı olan Çorlu'da Sivil Toplum Kuruluşları'nın Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Gazeteciler ile 23 Ekim 2014 Perşembe günü Divan Otel de bir araya gelerek bir çalıştay gerçekleştirdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün de katıldığı çalıştayda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gerçekleştirilecek olan projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

"5 YIL SONRA BAMBAŞKA BİR TEKİRDAĞ ORTAYA ÇIKACAKTIR"

Albayrak; "Tekirdağ Büyükşehir oldu. İşe sıfırdan başlamak durumunda kaldık. Sistemin oturması, yapılanmanın tamamlanması ve işleyişin sağlanması kolay olmuyor ama kısa sürede yapılanmamızı tamamladık. Bugün genel sekreterimle, daire başkanlarımla tüm bürokratlarımla Çorlu'dayız. Muhtarlarımızın ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın gördükleri eksiklikler, aksaklıklar ve diğer aktaracağınız tüm görüşler bizim için çok önemlidir. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Çorlu için de önemli projelerimiz ve acil olarak yapacağımız çalışmalarımız var. Altyapı konusunda TESKİ gerekli çalışmaları yapmak için hazır. Çorlu'da yapılacak projeler için gerekli maddi desteği sağlayacağız. Tekirdağ ile birlikte zaten belirli bir yaşam standardına ulaşmış olan Çorlu daha da değişecek ve gelişecektir. 5 yılın sonunda göreceğiz ki bambaşka bir Tekirdağ ortaya çıkacaktır" dedi.

"KADİR BAŞKANIN EKİBİNE GÜVENİYORUZ"

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; "Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve ekibine güveniyoruz. Bir şeyi sıfırdan kurmak çok zordur ancak; Başkanımız Sayın Kadir Albayrak olağanüstü bir performans gösterdi. Özel hayatından, ailesinden ve kendinden fedakarlık yaparak bu süreyi büyük başarı ile atlattı. Ekibini kurarak, yapılanmasını kısa sürede tamamladı ve hizmetlerine başladı. Çorlu Belediyesi olarak yapacağımız birçok proje var. Bu projeler için gerekli desteği büyükşehirden alacağız. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman göreceğiz. Bundan hiçbir şüphem yoktur" açıklamalarında bulundu.