Çorlu TSO´nun Hazırladığı Projeye Trakya Kalkınma Ajansı´ndan Destek

26 Eylül 2014
Çorlu TSO´nun Hazırladığı Projeye Trakya Kalkınma Ajansı´ndan Destek
Trakya Kalkınma Ajansı 2014 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO)  personeli için hazırladığı "ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve  Şikayetleri YS Bilgilendirme ve Uygulama Eğitimi" projesi Ajans tarafından kabul edilerek  26 Eylül 2014 Cuma günü imza altına alındı.
            İmza törenine;  Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldılar.
            "Önceliğimiz Üyelerimizin Memnuniyetidir"
            Odamız personelinin alacağı ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve  Şikayetleri YS Bilgilendirme ve Uygulama Eğitimi ile;  üyelerimizin memnuniyetini daha da artırmayı hedeflediklerini belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "TOBB Akreditasyon sürecinde üye işadamlarına daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla başlatmış olduğumuz ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti sisteminin odamıza kazandırılması için ilk adımı atmış bulunmaktayız. Sürekli gelişen, çağdaş yönetim anlayışı ile yönetilen, fikirlerine değer verilen farklılıklar yaratan, marka haline gelmiş lider bir oda olma vizyonumuzla, önceliğimiz her zaman üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktır. Personelimize yönelik olarak düzenlenecek eğitimler Ekim ayı içerisinde gerçekleşecektir. Bu eğitimler doğrultusunda Oda bünyesine ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemini kurmak istiyoruz. Bu tür projelerin bölgemize  ve üyelerimize faydalar sağlayacağına inanıyorum. Çalışmalarımız  devam edecektir" dedi.
         "Tahmini Bütçe  15.000 TL (%100 Hibe)"
         Bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz ettiğini, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalara teknik destek sağlayabildiğini belirten Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin; "Çorlu TSO'nun Teknik Destek Programı ile ilgili projesinin tahmini bütçesi 15.000 TL (%100 Hibe) olup,  projenin üyelerinize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum"dedi.