Çorlu TSO´dan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´a Nezaket Ziyareti

23 Eylül 2014
Çorlu TSO´dan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´a Nezaket Ziyareti
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün,Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcıları; Ersan Peyamisafa, Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Haşim Yiğit ve Fatih Keskin, 24 Eylül 2014 Çarşamba günü Yozgat'ın Sorgun ilçesi Kaymakamlığı'ndan 02.09.2014 tarih ve 2014/1032 sayılı kararname ile ilçemize atanan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Çorlu'da yeni göreve başlayan Kaymakam Levent Kılıç'a "Bölgemize hoş geldiniz" diyerek yeni görevinde başarılar dilediler. Ayrıca; Çorlu TSO faaliyetleri hakkında ve bölgemizin sosyo - ekonomik yapısına ilişkin bilgiler verdiler.

"BİRLİKTE HAREKET EDEREK BAŞARILI OLACAĞIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç "Çorlu; Edirne, Kırklareli ve İstanbul'un arasında kaldığı için ticaret ve sanayi bakımından son derece önemli bir yere sahiptir. Bizler hep birlikte ekip ruhu içerisinde bölgemize güzel hizmetler vereceğiz. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması yolunda birlikte hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.