6. Meslek Komitesi´nden Grup Üyelerine Ziyaret

16 Ekim 2014
6. Meslek Komitesi´nden Grup Üyelerine Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı ve 6. Meslek Komite Üyesi Metin Akgün, Meslek Komitesi Başkanı Kurtuluş Ay, Meclis Katip Üyesi ve 6. Meslek Komite Üyesi Miraç Çolak, Komite Üyeleri; Eyüp Çatalkaya ve Ramazan Karadeniz 15 Ekim 2014 Çarşamba günü 6. Meslek Komitesi Grup Üyelerine Ziyarette bulundular.

Üye ziyaretlerinin önemine değinen Metin Akgün; "Ülke ekonomisinin iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Üyelerimize yapmış olduğumuz bu ziyaretlerle sektörde yaşanan sorunları daha yakından takip ediyoruz ve çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Sektörel bazda ki sorunların çözümü ülkemizde ki ekonomik gelişimi olumlu etkileyecektir. Bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirerek üyelerimizin sektörel gelişiminin nabzını tutacağız" dedi.

Çorlu TSO 6. Meslek Komitesi Üye Ziyaretleri

Tuğlu İnşaat Müteahhitliği

Özeryılpa İnşaat

Ekmeller Gıda Otomobil İnşaat Tic. Ltd. Şti.

Kartal İnşaat Beton Boru San. Tic. Ltd. Şti