Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz´dan Çorlu TSO´ya İade-i Ziyaret

15 Ekim 2014
Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz´dan Çorlu TSO´ya İade-i Ziyaret

Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz 15 Ekim 2014 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz; Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu tarafından ağırlandı.

"Çorlu Cazibe Merkezi Olma Yolunda İlerlemektedir"

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz Çorlu'da göreve başladığı günden bu yana, ilçeyi tanıma imkanı bulduğunu ifade ederek, "Çorlu'da görev yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çorlu gelişime açık ve pek çok alanda cazibe merkezi olma yolunda ilerlemektedir. Bu potansiyelin harekete geçirilmesiyle büyük gelişmelerin sağlanacağı inancındayım"dedi.

"Trakya'nın En Büyük Ticaret ve Sanayi Odası Konumundayız"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Şuan itibari ile 6000'in üzerinde aktif üyesi ile Trakya'nın en büyük Ticaret ve Sanayi Odası konumundayız. Ticaret ve sanayi odamıza yakışır bir yönetim anlayışı ile Çorlu'da iş dünyasına duyduğumuz sorumluluk bilinciyle görevimizi en iyi şekilde icra etmekteyiz. Dinamik yönetimimiz ile odamız bölgemizde hizmet veren bütün Sivil Toplum kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile her zaman birlikte hareket ederek, Çorlu için yapılan her türlü projeyi desteklemeye çalışmaktadır"dedi.