Çorluspor 1947´den Çorlu TSO´ya Ziyaret

15 Ekim 2014
Çorluspor 1947´den Çorlu TSO´ya Ziyaret

Çorluspor ile Çorlu Yeni Sanayispor'un birleşmesinden oluşan Çorluspor 1947 futbol takımının Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ercili, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Çimen, Necdet Gürsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri, Tamer Sert, Hakan Abay, Çağdaş Dobrucalı, Hüsmen Taşıyaran ve Celal Şerifoğlu 15 Ekim 2014 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundular.

Meclis Başkanı Metin Akgün'e ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e birer forma hediye eden Çorluspor 1947 takımının Yönetim Kurulu Üyeleri, şampiyonluk sözü vererek; "Çorlumuzun adını üst liglerde duyuracağız" dediler.

Metin Akgün ve Enis Sülün, gerçekleşen ziyaretten dolayı Çorluspor 1947 takımına teşekkür ederek yeni sezonda başarı dileklerinde bulundular.