Kamerun/Yaounde İşadamları Heyeti Hk.

20 Eylül 2013
Kamerun/Yaounde İşadamları Heyeti Hk.

Tarih     :20/09/2013

Sayı       : 9855

İlgi: TOBB'nin 17.09.2013 tarihli ve 0411/19375 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türk Hava Yollarının Kamerun'un başkenti Yaounde'ye yeni hat açmış olduğu ve uçuşlara başlamış olduğu belirtilmekte olup, THY ile yapılan protokol çerçevesinde, azami 30 işadamı ile birlikte, 7-9 Ekim 2013 tarihleri arasında Yaounde'ye iş adamları heyeti ile bir ziyaretin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, iş adamları heyetine; müteahhitlik, inşaat malzemeleri (Demir-çelik, çimento, fayans, seramik, sıhhi tesisat), tarım ekipmanları başta olmak üzere kablo, plastik malzemeler, mobilya, makine (gıda işleme, meyve sulan vs. başta olmak üzere), ocak, fırın ve beyaz eşya, otomotiv ve yan sanayi, gübre ve tarım ilaçlan, gıda (hububat, makama, şekerleme, un, maya, meyve sulan), kağıt ürünleri, sabun, deterjan ve kozmetik ürünleri, çocuk bezi, peçete, tekstil, konfeksiyon sektöründe faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görüldüğü belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr ) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altodaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılmaktadır. Katılmayı arzu eden kurum ve kuruluşların www.tim.org.tr 'de yer alan başvuru formunu doldurarak [email protected] adresine, en geç 20 Eylül 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar iletmeleri, organizasyon kapsamındaki uçak bileti, ikili görüşmeler ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmaların, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (IBAN No: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Swift Kodu: TVBATR2A Avro hesabına 1100.- Avro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.