"Çorlu TSO Paris Fuar Ziyareti" Organizasyonu

4 Ekim 2013

Sayı: 10394                                                                                                                                                Tarih: 04.10.2013

Odamız tarafından; Fransa'nın Paris Şehrine 27-30 Kasım 2013 tarihleri arasında "Çorlu TSO Paris Fuar Ziyareti" organizasyonumuz gerçekleştirilecektir.

İş gezisi programı kapsamında; etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa ulaştığı takdirde, KOBİ'lerimiz KOSGEB İş Gezisi Desteği'nden faydalanabileceklerdir. Söz konusu destekte firmaların konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin %50 'si KOSGEB tarafından karşılanmaktadır.

Fuar denim kumaş, denim konfeksiyon, aksesuar ve teknolojileri kapsamında olup, %50 KOSGEB desteğinden söz konusu sektörde faaliyet gösteren KOBİ'ler faydalanabilecektir.

Ekte taslak programı ve aşağıda şartları sunulan "Çorlu TSO Paris Fuar Ziyareti" organizasyonuna katılma/katılmama teyidinizi 09 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 14:00'a kadar Odamız Dış İlişkiler Servisine (Hande Nur Sucukçu Tel: 0282 651 10 96 Dahili:134) iletmeniz hususunda gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Enis SÜLÜN

Ziyaret Edilecek Fuarlar   :

Denim By Premiere Vision (denim kumaş, denim konfeksiyon, aksesuar ve teknolojileri Fuarı)

Katılım Bedeli                       :  1.270  Euro (Çift kişilik Odada kişi başı konaklama)

1.620 Euro (Tek kişi konaklama)

Vize Ücreti                             :  120 EURO

Ücrete Dahil Olan Hizmetler  :

*-  Türk Havayolları ile İstanbul - Paris - İstanbul Gidiş Dönüş uçuşları

*-  Seçilen 5 yıldızlı  Otelde 3 gece 4 gün oda kahvaltı konaklama

*-  Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli

*-  Paris Havaalanı-Otel-Havaalanı transferleri

*-  Otel - DENIM 2013 Fuarı - Otel Transferleri

*-  Otel - Ticaret Odası - Otel Transferleri

*-  Panoramik Yarım günlük Paris şehir turu

*-  Eyfel Kulesi, Seine Nehri,Monmarte Ressamlar Tepesi Turu

*-  Seine Nehri Tekne,Eyfel Kulesi Giriş ve Monmarte Finikülare İle Çıkış Ücretleri

*- Çorlu - İstanbul - Çorlu Ulaşım Hizmeti

*-  Yurtdışı Çıkış Harcı

*-  Seyahat Sağlık Sigortası

*-  1.Akşam Fransız Restaurantında Alınacak Akşam Yemeği (Set Mönü)

*-   Bora Turizm Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

ÖNEMLİ NOT: Vize işlemleri Tur Organizatörü Firma tarafından takip edilecek olup, vize için gerekli evraklar katılma teyidiniz akabinde tarafınıza iletilecektir. FUAR ORGANİZASYONUNA KATILMAK İSTEYEN KİŞİLERİN PASAPORT VE VİZE EVRAKLARINI 31 EKİM 2013 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR ODAMIZA İLETMELERİ GEREKMEKTEDİR.