İtalyan Firmaları İle İkili Görüşmeler

Tarih     :30/09/2013

Sayı       : 10171

İlgi: İtalyan Ticaret Odası'nın 30.09.2013 tarihli yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İtalyan Ticaret Odası Confartigianato Veneto ve Veneto Promozione işbirliği ile 14 Kasım 2013 tarihinde İtalyan firmaları ile ikili görüşmeler yapılacağı bir workshop düzenleneceği bildirilmiştir. İstanbul Radisson Blu Pera Hotel'de  gerçekleşecek ikili görüşmelere mobilya, enerji, inşaat, aydınlatma, cam, kimyasal ürünler, gemi ve mermer sektörlerinde faaliyet gösteren 25 İtalyan firmalarının katılacağı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, ikili görüşmelere katılmak isteyen firmaların en geç 9 Ekim 2013 tarihine kadar İtalyan Ticaret Odası (Betül Aktaş tel: 0212 244 22 68/125, Faks :0212 252 58 85 e-mail: [email protected] )  ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. İkili görüşmeler ve tercüme hizmetlerinden herhangi bir ücret alınmayacağı bildirilmiş olup toplantı saatleri 10:00-18:00 arasında gerçekleşecektir. Ayrıca, organizasyona katılımda bulunan İtalyan firmalar ve katılım formu ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

Ekler:   1-İtalyan Firmaları