Danimarka İş Semineri ve İkili Görüşmeler

Tarih     :16/09/2013

Sayı       : 9700

İlgi: TOBB'nin 13.09.2013 tarihli ve 0411/19191 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Danimarka Ticaret Ofisi, Danimarka Endüstri Konfederasyonu, Danimarka Tarım ve Gıda Konseyi ve DEİK'in işbirliğiyle Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Sayın Nick Haekkerup ve beraberindeki işadamları heyetinin Türkiye resmi ziyareti kapsamında 25 Eylül 2013 Çarşamba günü Swissotel/ístanbuF da Danimarka İş Semineri ve İkili Görüşmeler düzenleneceği ve anılan toplantıyı Sayın Bakan Haekkerup'un da onurlandırarak her iki ülke iş dünyası temsilcilerine hitap edeceği bildirilmektedir.

Danimarkalı işadamları heyetinde inşaat, enerji, tarım, gıda ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren Danimarka'nın önde gelen 25 firmasından temsilciler yer almakta olup heyet broşürüne http:/Avww.deikorg.tr/Contents/FileAction/3958 adresinden ulaşılabilmektedir.

Söz konusu toplantıya ait program ve başvuru formuna TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilir.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin, başvuru formunu doldurarak en geç 20 Eylül 2013 mesai bitimine kadar Danimarka Ticaret Ofisi'ne (Sn. Seda Kayrak; faks: (0212) 359 1901, e- posta: [email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.