Malezya Kuala Lumpur Ticaret Heyeti 16-19 Eylül

Tarih     :16/08/2013

Sayı       : 8785

İlgi: TOBB'nin 12.08.2013 tarihli ve 0411/17413 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türk Hava Yolları (THY), Malezya'nın başkenti olan Kuala Lumpur'a yeni hat açtığı ve uçuşlara başladığı iletilmektedir. Bu vesile ile THY ile yapılan protokol çerçevesinde azami 22 iş adamımız ile birlikte, 16-19 Eylül 2013 tarihlerinde, Kuala Lumpur'a yönelik iş adamları heyeti gerçekleştireceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, iş adamları heyetine; halı, petro-kimya, demir-çelik, altın (değerli maden), gıda, çeşitli inşaat malzemeleri, inşaat ve makine aksamları sektöründe faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarının faydalı olacağı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, heyete katılmak isteyen firmaların www.tim.org.tr web adresinde yer alan başvuru formunu (http://goo.gl/ovpPRZ) eksiksiz doldurarak elektronik ortamda, en geç 29 Ağustos 2013 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları, organizasyon kapsamındaki uçak bileti, ikili görüşmeler ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmaların, aşağıda bilgileri sunulan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Avro Hesabına, 1300,-Avro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu [email protected] e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.