Uluslararası Sanayi Fuarı ve İşbirliği Borsası

Tarih     :03/09/2013

Sayı       : 9276

İlgi: TOBB'nin 27.08.2013 tarihli ve 0411/18141 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğinin 29 Ekim - 2 Kasım 2013 tarihleri arasında Taşkent'te gerçekleştirilecek olan " Uluslararası Sanayi Fuarı ve İşbirliği Borsası" etkinliklerini düzenleyeceği bildirilmektedir.

Söz konusu Programa ilişkin broşür ve katılım formu TOBB ana web sayfasında (www.tobb.org.tr ) yer alan "Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları" başlığı altındaki "Ülke Duyurulan-Özbekistan" bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.