orlu TSO´dan Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik´e Nezaket Ziyareti

11 Eylül 2014
orlu TSO´dan Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik´e Nezaket Ziyareti
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün,  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik'e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

"ÇABAMIZ BÖLGEMİZİN DAHA İYİ NOKTALARA GELMESİDİR"

Yeni adli yılın  ve yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Çorlu TSO olarаk tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz.  Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız bölgemizin daha iyi noktalara gelmesi içindir" dedi.

"YENİ HİZMET BİNASININ BÖLGEMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik; Öncelikle  ziyaretinden dolayı  Çorlu TSO'ya teşekkür ederim. Bölgede  sanayinin var oluşu ülke  ekonomisine faydalar sağlamıştır. Çorlu TSO'nun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yeni hizmet binasının bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum"ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Çorlu TSO Heyeti bölgemiz hakkında bilgiler verdi.