Çorlu TSO´dan Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy´a Nezaket Ziyareti

11 Eylül 2014
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün,  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin  Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy'ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

"TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZLE ONUR DUYUYORUZ"

Kurumlar arası iletişimin önemine dikkat çeken Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentin asayişini sağlayan Jandarmamızın başarılı çalışmalar yürütmesinden dolayı güven duygusu içerisinde yaşamaktayız. Odamız olarak halkın huzurunu ve güvenini sağlayan Türk Silahlı Kuvvetlerimizle onur duyuyoruz"  dedi.

"ÇORLU; SANAYİSİ İLE ÜLKE EKONOMİSİNDE ÖNEMLİ BİR ROL OYNAMAKTADIR"

Çorlu TSO Heyetinin nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy "Çorlu sanayisi ile ülke ekonomisinde önemli bir rol oynamaktadır. Asayiş ve güven anlamında da örnek gösterilebilecek yerlerden biridir. Bölgemizin kalkınması için tüm kurum ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ederek örnek çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Gerçekleşen ziyaret istişareler ile sona erdi.