Çorlu TSO´dan Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy´a Nezaket Ziyareti

11 Eylül 2014
Çorlu TSO´dan Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy´a Nezaket Ziyareti
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün,  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy'ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

"VERGİ SİSTEMİ VATANDAŞLARIN REFAHI AÇISINDAN ÖNEMLİDİR"

Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde başlayan ziyaret sırasında Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Vergi sistemi, bir ülkenin ileriye gitmesi ve vatandaşların refahı açısından son derece önemlidir. Devletin gelir sağlama işlevinin yanında ekonomik ve sosyal amaçların elde edilmesinde verginin büyük yeri vardır. Vatandaşlarımız vergilerini düzenli bir şekilde öderlerse ülke ekonomisine katkıda bulunmuş olacaklardır. Zamanında vergi ödeme ve düzenli olarak vergi verme alışkanlığı gelecek nesillere de aktarılmalıdır" ifadelerini kullandı.

"AMACIMIZ ÇORLU'YU HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEKTİR"

Bölgenin en büyük ilçesi olan Çorlu'da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy; Devletin ihtiyaç duyduğu gelir kaynaklarının sağlanmasında önemli kalemlerden biri toplanan vergilerdir. Genç bir nüfusa sahip ülkemiz, her geçen gün dünya sıralamasındaki yerini yukarıya doğru çıkartıyor.  Bunda da vergisini düzgün bir şekilde ödeyen esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin  katkısı büyüktür. Amacımız hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartarak, Çorlu'yu hak ettiği  yere getirmektir"dedi.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.