7 Mayıs 2015
Odamız Meclisi ve Basın Mensupları Kahvaltı Organizasyonu´nda Biraraya Geldi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclisi ve Basın Kahvaltı Organizasyonu   7 Mayıs 2015 Perşembe günü Çorlu Shiva Restaurant'ta gerçekleşti.

Basın Mensupları; Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, ve Meclis Üyeleri  tarafından karşılandılar.

"BASIN OLMAZSA DEMOKRASİ OLMAZ"

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Davetlerimize katılarak, bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı şahsım ve yönetimim adına tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gazetecilik, önemli bir meslektir. Türkiye'de ve Çorlu'muzda yaşayan insanlarımızın gönlünde, yerel basının önemli  bir  yeri vardır. Basının  olmaması demek, o ülkede demokrasinin olmaması manasına gelir. İlçemizde yaşanan olayların haberleştirilerek halkımıza hızlı ve doğru bir şekilde ulaştırılması, sizlerin önemini her defasında bizlere gösteriyor. Burada bizimle olduğunuz için ve her defasında desteklerinizi bizlere hissettirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

"BÖLGEMİZ VE ÇORLUMUZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Enis Sülün; Değerli basın mensupları, öncelikle bugün sizlerle üç önemli konuyu paylaşmak istiyorum diyerek; "Bunlardan ilki, Çorlu'muza İleri Teknoloji Üniversitesi'nin kurulması, bir diğeri "Lojistik Köy Projesi" ve uluslararası ticaretin hızlı bir şekilde geliştiği ilçemiz ve bölgemizin en önemli eksikliklerinden biri olan, dünya standartlarında hizmet verecek "Fuar Alanı ve Kongre Merkezi"nin kurulmasıdır" ifadelerini kullandı.

Sülün; "İlimiz Milletvekilleri ve TOBB Başkanımızı makamlarında ziyaret ederek hazırladığımız fizibilite raporlarını kendilerine sunduk. Yetkili kurum ve kuruluşlarla görüşerek incelemeler yaptık. Düzenlediğimiz paydaş toplantılarında bu konular üzerinde fikir alışverişinde bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün; "Çorlu Halk Eğitim Merkezi ile 'Hijyen Eğitimi' Protokolü'nü yeniledik. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerimiz artarak devam ediyor, yurt içi fuar organizasyonlarına üyelerimizin katılımını sağlıyoruz. Çorlu TSO'dan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne iki adet araç tahsisi yapılmıştır. Üyelerimize ücretsiz eğitimlerimiz artarak devam etmektedir. Meslek komitelerimiz üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve çözümler üretiyor. Üyelerimize daha uygun koşullarda finansal destek sağlayabilmek için Türkiye Vakıflar Bankası ile kredi protokolü imzaladık. Uluslararası ilişkilere önem vererek yurtdışı heyetlerimizi odamızda ağırlıyor ve kardeş oda protokolü imzalıyoruz. TREPAŞ'la yaptığımız protokol ile üyelerimize indirimli elektrik sağlanmaktadır. Çorlu TSO'dan üyelerimize yönelik iş sağlığı ve güvenliği danışmanlık hizmeti verilmektedir. Çarşamba günleri 14:00-16:00 saatleri arasında her hafta bir İSG uzmanı odamız üyelerine 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği  konusunda  danışmanlık hizmeti vermektedir" dedi.

"ODAMIZ HİZMET BİNASI EN KISA SÜREDE HİZMETE GEÇECEKTİR"

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Sizlerin de takip ettiği üzere yeni hizmet binamızın inşaatı hızla devam etmekte olup; Üyelerimize Çorlu'muza ve Bölgemize yakışır hizmet binamızı en kısa sürede üyelerimizin hizmetine açacağız. Çorlu TSO Başkanlığı sorumluluğunu taşımaya başladığımdan beri bu ilkeler doğrultusunda görev yapmaya, ticaretimizi ve sanayimizi başarıyla geleceğe taşıma misyonuna katkıda bulunma gayreti içinde olduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Destekleri için; başta değerli Üyelerimiz olmak üzere, Meslek Komitelerimize, Meclis'imize, Yönetim Kurulumuza ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı

Stratejik planımız kapsamında 550 üyemize uyguladığımız anket sonuçlarını paylaşmak için Ertan Aksoy, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün konuşmasının ardından katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi.

Basın Kahvaltı Organizasyonu;  Çorlu TSO Yöneticileri ile Basın Mensupları'nın Odamız yeni hizmet binasını gezmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmelerinin ardından sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ