7 Mayıs 2015
Çorlu TSO´dan Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne Bir Adet Kiralık Araç Tahsisi

Çorlu Ticaret ve  Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen bir adet kiralık aracın teslimi; 7 Mayıs 2015 Perşembe günü Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ın makamında gerçekleşti.

" ENİS SÜLÜN'E PLAKET TAKDİM EDİLDİ "

Ergene İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy'unda katılımda bulunduğu ziyarette Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, tarafından Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

" ÇORLU TSO'YA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM "

Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı Çorlu TSO'ya teşekkürlerini sunan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak; "Ergene ilçemizin güvenliğini ve emniyetini sağlayan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze tahsis edilen araç için Çorlu TSO'ya teşekkür ederim" dedi.

" EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ "

Kurumlararası dayanışmanın bölge halkına olumlu bir şekilde yansıyacağını söyleyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Gece gündüz fedakarca görevlerini yerine getirerek halkımızın can güvenliğini sağlayan Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

" GERÇEKLEŞEN DESTEKLER HİZMET KALİTEMİZİ YÜKSELTİYOR "

Ergene İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlere verdiğiniz destekler teşkilatımızın çalışma şevkini artırıyor ve hizmet kalitemizi yükseltiyor. Şahsınızda Çorlu TSO'ya  teşekkür ediyorum'' açıklamasında bulundu.

HABER GÖRSELLERİ