Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´nda Sezai Kumyol Anısına "Ödüllü Tavla Turnuvası" Düzenlendi

11 Mayıs 2015

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO)  eski Meclis Başkanlarından Sezai Kumyol anısına düzenlenen ödüllü tavla turnuvası, 8 Mayıs 2015 Cuma günü Çorlu TSO Üye Mensupları Evi'nde gerçekleşti.

32 katılımcı ile başlayan turnuvayı Nasyonel Endüstriyel Mutfak Ürünleri Temizlik Gıda Ambalaj ve Mobilya firmasının Müdürü Tolga Şen kazanırken ikinciliği  Ünilever San. ve Tic. Türk A.Ş Çorlu Algida Fabrikası Personeli Gündüz Cin, üçüncülüğü ise Denizbank A.Ş Şube Müdürü Günay Cesur elde etti.

TURNUVANIN GALİBİ TOLGA ŞEN

Turnuvanın galibi olan, Nasyonel Endüstriyel firmasının temsilcisi Tolga Şen ilk turda karşılaştığı İbrahim Dubaz'ı mağlup ederek ikinci tura adını yazdırdı. İkinci turda Mehmet Aydın'ı eleyen Şen, çeyrek finalde Abdullah Karacan'ı yarı finalde ise Murat Göktaş'ı yenerek adını finale taşıdı.

İKİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ GÜNDÜZ CİN KAZANDI

Turnuvada ikinci olan Gündüz Cin, ilk mücadelesinde Güray Sevindik'i, ikinci turda Erdal Sezeri, çeyrek finalde Emre Can'ı yarı finalde ise Günay Cesur'u mağlup ederek final mücadelesine kalma başarısını gösterdi.

Final mücadelesinde rakibi Gündüz Cin'i yenerek turnuvanın galibi olan Tolga Şen, ödülünü Odamız Meclis Üyeleri; Sinan Kumyol ve Erol Şimşek'in elinden alırken turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Gündüz Cin ve üçüncü olarak tamamlayan Günay Cesur'a ödüllerini Odamız Meclis Üyesi Sinan Kumyol takdim etti.

"ÇEKİŞMELİ VE ZEVKLİ BİR TURNUVA OLDU"

"Sezai Kumyol Anısına Ödüllü Tavla Turnuvası" hakkında bilgi veren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Üyelerimiz arasında dayanışma ve kaynaşmayı hedeflediğimiz tavla turnuvamız çok çekişmeli ve eğlenceli geçti. Turnuvamızı kazanan Tolga Şen cep telefonu, ikinci olan Gündüz Cin tablet pc, üçüncülüğü elde eden Günay Cesur ise plaket ve tavla kazanmıştır. Kendilerini başarılarından dolayı kutluyor ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

HABER GÖRSELLERİ