Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan´dan Çorlu TSO´ya Veda Ziyareti

10 Eylül 2014
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan´dan Çorlu TSO´ya Veda Ziyareti
Avcılar Kaymakamı olarak atanan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan 10 Eylül 2014 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na ( Çorlu TSO) veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Haluk Perçin Bayındır hazır bulundurlar.

"BÖLGENİN İLERLEMESİNDE ÇORLU TSO'NUN PAYI ÇOK BÜYÜKTÜR"

Tekirdağ'da ki görevinin sona ermesi ve tayininin Avcılar'a çıkması sebebiyle bir veda ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ederim. Bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli pay sahibi oldunuz. Biz burada ki görevimizi tamamladık. Bu ilçeden güzel bir izlenim ve başarılarla ayrıldığımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.

"SİZİ SAMİMİYETİNİZLE HATIRLAYACAĞIZ"

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a "Bölgemize yapmış olduğunuz hizmetlerle ve samimiyetinizle sizleri hatırlayacağız. Meclisimiz adına size başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"İLÇEMİZE DEĞERLİ HİZMETLERDE BULUNDUNUZ"

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a Çorlu'ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; "Sizi her zaman ilçemize verdiğiniz değerli hizmetleriniz ve içtenliğiniz ile anacağız. Yönetim Kurulumuz adına size başarılar diliyorum" dedi.