Çorlu TSO ile Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi Müdürlüğü İşbirliğiyle "İşbaşı Eğitim Programı Bilgilendirme Toplantısı" Düzenledi

15 Mayıs 2015

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle, 15 Mayıs 2015 Cuma günü "İşbaşı Eğitim Programı Bilgilendirme Toplantısı" düzenledi.

Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'da katılımda bulundu.

Bilgilendirme Toplantısı'nda; İşbaşı eğitim programı nedir? Program ile neler amaçlanmaktadır? Programdan hangi işverenler yararlanabilirler? İşverenler, programa nasıl başvuru yapabilirler? Programa katılacak kişiler nasıl belirlenir? Programın süresi ne kadardır? Programın katılımcıya faydaları nelerdir? Programa katılan kişilerin istihdam edilmesi durumunda sağlanan teşvikler nelerdir? konuları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.