“AB Tarafından KOBİ´lere Sağlanan Krediler” Semineri 18 Ekim 2011

14 Ekim 2011

Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle kurulan ve kırk dokuz ülkede faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı'nın bölgemizdeki çalışmalarını yürüten AİA - Çorlu İrtibat Bürosu'nun faaliyetlerinden biri olarak, "AB Tarafından KOBİ'lere Sağlanan Krediler" konulu seminer, 18 Ekim 2011 Salı günü 13:00 - 16:00saatleri arasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecektir.

AB Rekabet Edebilirlik ve Yenilikçilik Çerçeve Programının Genel İlkeleri, Kredi Garanti Fonu ve Yetkili Bankaların Çerçeve Programı Kapsamındaki Uygulamaları ve AB tarafından KOBİ'lere Sağlanan Krediler konularının ele alınacağı seminerimize katılımınızı rica ederiz.

Katılım Koşulları:

Seminere katılım ÜCRETSİZDİR. Seminere katılım ve için katılımcıların firma, ad-soyad, telefon numarası ve faks numarası bilgilerini en geç 14 Ekim 2011 tarihine kadar, [email protected]adresine e-posta ile gönderiniz.

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Detay ve kayıt için