Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı´dan Veda Ziyareti

8 Eylül 2014
Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı´dan Veda Ziyareti
İçişleri Bakanlığı'na ait atama kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından görev yeri değişen ve Kayseri Vali Yardımcılığı'na atanan Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı 8 Eylül 2014 Pazartesi günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na ( Çorlu TSO) veda ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü makamında ziyaret eden Mustafa Masatlı;"Çorlu TSO, bölgemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük rol oynamıştır. Gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

"BÖLGE HALKI ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZI UNUTMAYACAKTIR"

Masatlı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Uzun yıllardır Tekirdağ halkına hizmet ediyorsunuz. Sizlerle birlikte güzel işlere imza attık. Bölge halkı yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızı unutmayacaktır. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına yeni görevinizde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.