Uyku, İş ve İşçi Sağlığı Sempozyumu

24 Mart 2012

Cumartesi Saat 13.30

DAVET

Türk Uyku Tıbbı Derneği "Uyku-Meslek" çalışma grubu olarak; uyku bozukluklarının tedavi edilmediği takdirde ortaya çıkabilecek sorunları anlatarak, bunların günlük ve iş yaşantımıza etkilerine dikkat çekmek, İlgili kurum ve iş yeri yöneticileriyle konuyu paylaşmak, tartışmak, risk analizleri yapmak ve çözüm önerileri üretmek amacıyla planlanan toplantıların birincisini düzenleyeceğiz.

Çorlu ve Çerkezköy'ün yoğun sanayi bölgesi olması, dolayısıyla uykuya bağlı iş ve trafik kazalarına da sıkça rastlandığını düşündüğümüzden dolayı, ilk toplantının Çorlu'da yapılması kararlaştırıldı.  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin organizasyon desteğiyle, Çorlu Divan Otel'de yapılacak olan bu sempozyuma bölgemizdeki iş yeri sahipleri, yöneticileri, güvenlik uzmanları, hekimleri davetlimizdir.

Sempozyuma katılım ücretsizdir. Katılımcıların Çorlu Ticaret Odası Genel Sekreterliğine, ya da Halkla ilişkiler bölümüne kayıt yaptırmalarını arzuluyoruz.

Sempozyumda görüşmek dileğiyle...

Türk Uyku Tıbbı Derneği               Türk Uyku Tıbbı Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı               Uyku-Meslek Çalışma Grubu Başkanı

Prof. Dr. Derya KARADENİZ          Prof. Dr. Remzi ALTIN

İletişim Bilgileri: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası; Tel:  0282 651 1096,   0282 652 7978 [email protected]

Sempozyum Sekreteri: Nurdoğan YAVUZ; Nöroloji Uzmanı

Cep Tel: 530 873 2813, [email protected]

SEMPOZYUM PROGRAMI

Açılış Saat 13.30

1. Oturum                  14.00 -15.30

Başkanlar:                   Prof. Dr. Remzi ALTIN, Prof. Dr. Hikmet YILMAZ

Uyku Tanım ve Tarihçe                                          Doç. Dr. Sadık ARDIÇ

Uyku Bozuklukları                                                 Uzm. Dr. Nurdoğan YAVUZ

İş Yerlerinde Uyku Bozukluklarına İSG perspektifinde Yaklaşım Nasıl Olmalıdır?

Doç. Dr. Burcu TOKUÇ

A R A                  15.30 - 16.00

2. Oturum                  16.00 - 17.30

Başkanlar:                  Doç. Dr. Sadık ARDIÇ, Doç. Dr. Recep ALP