İndirimli Alışveriş Günleri Kampanyasına Yoğun İlgi

8 Eylül 2014
İndirimli Alışveriş Günleri Kampanyasına Yoğun İlgi
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO); Çorlu'da iş dünyasının ve tüketicinin kazanmasını sağlamak, ticareti canlandırmak, piyasaya hareketlilik kazandırmak, Çorlu'da yaşayanlara ve Çorlu'da kazananlara ortak faydalar sağlamak amacıyla "Çorlu TSO III. İndirimli Alışveriş Günleri" adı altında düzenlediği kampanya yoğun ilgi gördü.

"KAMPANYA, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR"

"Çorlu TSO İndirimli Alışveriş Günleri" kampanyası hakkında açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Göreve geldiğimiz günden bu güne dile getirdiğimiz birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergelerinden biri olarak kabul ettiğimiz kampanyamız ile Çorlu kurum ve kuruluşlarının, Sivil Toplum Örgütlerinin, Çorlu TSO üyelerinin ve halkın ortak amaçta birlik ve beraberlik içinde olduğunun idraki sağlanacaktır" ifadelerinde bulundu.

"KAZANAN ÇORLU OLACAK"

Öncelikli amaçlarının Çorlu'da ticari yaşamı hareketlendirmek olduğunu ifade eden Sülün; "Halkımızın ve ticaret erbabımızın 'İndirimli Alışveriş Günleri'nde buluşmasını sağlamak için kampanyayı başlatma kararını aldık. Kampanyamız ile; Çorlulu tüketiciyi alışverişe sevk etmenin yanı sıra bölge halkının da Çorlumuzdan alışveriş yapmasını hedefledik. İndirim günleri süresince tüketicilerimiz, daha uygun koşullarda alışveriş yaparak, dolayısıyla alacakları mal ve hizmetleri mevcut fiyatlardan daha ucuza alırken, esnaf ve ticaret erbabımız işlerinde hareketlilik yaşayacaklardır. Böylelikle, kentimiz ekonomisi canlanacak, Çorlu'muza ekonomik ve sosyal dinamizm gelecektir. Çorlu TSO olarak, Çorlu'da kazananların ve Çorlu'da yaşayanların kısaca bizlerin; toplum ve iş dünyası olarak hep birlikte kazanmasını amaçlıyoruz. Kampanyamıza 424 firma katılım sağlamıştır. Bu sayının daha da artması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.