"Bölgemiz Tarım ve Hayvancılık Sektörleri ile Teşvik ve Yatırımlar" Konulu Bilgilendirme Toplantısı

28 Mart 2012

SAYIN ÜYEMİZ,

28/03/2012

T.C. Tekirdağ Valiliği Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Odamız işbirliğiyle; 03 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştireceğimiz; "Bölgemiz Tarım ve Hayvancılık Sektörleri ile Teşvik ve Yatırımlar"  konulu bilgilendirme toplantısı programını  bilgilerinize sunar; katılımınızdan memnuniyet duyarız.

PROGRAM :

Tarih                                     : 03 Nisan 2012, Salı

Kayıt                                    : 13:30

Toplantı  Başlangıç            : 14:00

Açılış            Konuşmaları : İsmail GÜLEROĞLU (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı)

Erdem KARADAĞ      (Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü)

- BİTKİSEL ÜRETİM DESTEKLEMELERİ

Ayşe DURAK                                    İrfan ZIRIG

Ziraat Mühendisi                        Ziraat Mühendisi

- HAYVANSAL ÜRETİM DESTEKLEMELERİ

Güner BAYDAR                        Hülya AYDEMİR

Veteriner Hekim                        Ziraat Mühendisi