Sudan Yatırım Ortamı ve Yatırım Olanakları Bilgilendirme Toplantısı

19 Mart 2015

Tarih: 19/03/2015

Sayı: 3136

Sudan Yatırım ve Sanayi Bakanı, Sudan Başkonsolosu ve Ekibi'nin ilimizde gerçekleştirecekleri çalışma ziyareti kapsamında, öncelikli olarak Tarım Makinaları, Gıda Ürünleri ve Un İmalatı ,Tohum Üretimi, Tekstil ve Deri Ürünleri İmalatı ve İşlenmesi sektörleri başta olmak üzere tüm sektörler ile ilgili olarak 24.03.2015, Salı günü saat 18:30'da Odamız Konferans Salonu'nda Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Programda Sudan Yatırım ve Sanayi Bakanı ve Ekibi Sudan'da ki yatırım ortamı ve yatırım olanakları hakkında bilgiler verecek olup, yukarıda bahsi geçen sektörler öncelikli olmak üzere, işbirliği yapılmak istenen konular ile ilgili görüşmelerde bulunacaklardır.

Bu kapsamda, yeni iş imkanları doğurabilecek söz konusu organizasyona katılımınız hususunda gereğini rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.