Çorlu TSO Gıda Sektörü Üyeleri "22.Uluslararası Gıda Ürünleri Ve Teknolojileri Fuarı"na Ziyarette Bulundular

8 Eylül 2014
IPACK Türkiye ve İngredients Türkiye ile eş zamanlı olarak yapılan  22. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 04-07 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo'da gerçekleşti.

Türkiye'nin alanında en büyük fuarı olan, sektörün devlerini bir araya getirip sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçiler için sergileyen Fuarda; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Engin Adıgüzeloğlu, Meclis Üyesi Zeynel Yurtseven ve Odamız Üyeleri; Ali Babadağı, Erkan Çarıkçı, Feramuz Uygur, fuar alanına ziyarette bulundular.

Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, IPACK Uluslararası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı ile birlikte 1000'den fazla markanın katılımıyla gıda sektörünün gövde gösterisine ev sahipliği yaptı. Düzenlenen fuarda 4 gün boyunca; çikolata, şekerleme, bisküvi, zeytin ve zeytinyağı ürünleri, bal, pekmez, reçel, çay, kahve ürünleri, yumurta, süt ürünleri, bakliyat, baharat, yöresel ürünler, meyve suyu ve meyve suyu konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar stantlarda sergilendi.