Çorlu TSO Eylül ve Ekim Ayı Sertifikalı Eğitim Programı

5 Eylül 2014
Çorlu TSO Eylül ve Ekim Ayı Sertifikalı Eğitim Programı
Odamız tarafından Eylül ve Ekim aylarında düzenlenecek olan "Ücretsiz Sertifikalı Eğitim Programları" hakkında açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Eğitime verdiğimiz önemi her fırsatta dile getiriyoruz. Eğitimli bir toplum başarıyı beraberinde getirir. Üyelerimize faydalar sağlayacak eğitimlerimiz ile  her türlü desteği vermeye hazırız. Çorlu'da tüm işletmeler ile hizmet veren kamu ve özel kurumlar hizmet kalitesinin gelişmesi, toplam kalite sisteminin yaygınlaştırılması, işletme çalışanlarının çeşitli konularda bilgilendirmesi sürecinde bulunan işletme personellerine yönelik düzenlediğimiz eğitimlerimizde katılımcılarımıza sertifika verilecektir. Bilgi almak hususunda ve eğitimlere katılmak isteyen kişi veya işletmeler, odamız Kalite Yönetim Temsilcisi Buket Özçelik Gürcan'a; Tel: 0282 651 10 96 Dhl: 140 (e-mail: [email protected]) adresinden ulaşabilirler.

TARİH

EĞİTİM